Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2011!!

Η γιορτή της μουσικής είναι πια ένα τεράστιο γεγονός δίχως σύνορα. Ο Πολυχωρος Αγορά προσφέρει την ευκαιρία σε όλα τα είδη της μουσικής να ακουστούν στο κοινό σε μια μεγάλη γιορτή το 3ημερο 19-21 Ιουνίου. Το κάλεσμα απευθύνεται σε κάθε πολίτη χωρίς εξαιρέσεις .Ο θεσμός αυτός προσφέρει στο κοινό δωρεάν μουσική όλων των ειδών με ελεύθερη είσοδο στο μουσικό προαύλιο του Πολυχωρου Αγορά.
21 Ιουνίου στα πλαίσια της γιορτής της μουσικής θα εμφανιστεί ο Γιάννης Γιοκαρίνης με τους off the record!!!

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ - Αφιέρωμα μέρος 3ο

Η συνέχεια του αφιερώματος βρίσκει τον Γιάννη να συμμετέχει σε δίσκους άλλων αλλά και να δημιουργεί σάουντρακ ταινιών.Για ακόμη μια φορά με εκπλήσει τραγουδώντας τραγούδια που μέχρι πρότεινος δεν φανταζόμασταν ότι θα τραγουδήσει πόσο μάλλον να γράψει κι όλας.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΑΒΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ - Η ανθρώπινη φωνή

TOM WAITS

Τρία βίντεο του μοναδικού Tom Waits.Ένας από τους αγαπημένους μου και επιδραστικότερους καλλιτένες που δίχως άλλο ποτέ δεν ξεπουλήθηκαν και δεν έβαλαν νερό στο κρασί τους .Μεγάλος καλλιτένης που καλό είναι να τον ψάξει κανεις σε βάθος καθώς το έργο του έχει πολλά να του δώσει.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

PABLO NERUDA - Canto General (απόσπασμα)


PABLO NERUDA
(1904 –1973)


Canto General

Πέτρα στην πέτρα, ο άνθρωπος πού ήταν;
Αγέρας στον αγέρα, ο άνθρωπος πού ήταν;
Χρόνος στον χρόνο, ο άνθρωπος πού ήταν;

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια


Αν και λίγο καθυστεριμένα αξίζει να θυμηθούμε τα λόγια του μεγάλου καλλιτέχνη-αγωνιστή για τις μέρες που ήρθαν και για αυτές που έρχονται...

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ - Αφιέρωμα μέρος 2ο


Η συνέχεια του αφιερώματος βρίσκει τον Γιάννη Αγγελάκα να παίζει με τους επισκέπτες του αλλά και
ταυτόχρονα να πειραματίζεται με το Νίκο Βελιώτη σε απόκοσμους ήχους, προσωπικούς στίχους και εσωτερικές κραυγές δημιουργώντας έτσι έναν από τους καλύτερους και πιο προτότυπους δίσκους της καριέρας του.Οι δίσκοι "Από 'δώ και πάνω"αλλά και "Οι ανάσες των λύκων"και πιο μετά το "Πότε θα φτάσουμε Εδώ;"απέδειξαν πως ο Γιάννης δεν σταμάτησε να εξελίσσεται αλλά και με την ποιότητα των δίσκων αυτών σε υψηλά επίπεδα μιλάμε για άξιους συνεχιστές των κορυφαίων δίσκων που έκανε με τις Τρύπες.Πόσοι άραγε καλλιτέχνες μπορούν να το κάνουν αυτό;
2 βίντεο και μία συνέντευξη η απόδειξη των παραπάνω