Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Οι V.I.C. ΣΤΟ avopolis.gr !!!

Οι V.i.c. σιγά σιγά δείχνουν να παίρνουν ό,τι τους αξίζει....
Το avopolis.gr έκανε μία αρκετά εκτενή αναφορά σ'αυτούς και εγώ την αναδημοσιεύω.
Άντε και εις άλλα ακόμη καλύτερα!!!!

Πίσω από τα views, τα κανάλια και τα pixels κρύβεται πάντα η τάση για δημιουργία, για έκφραση, για πράξη. Και μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή έρχονται οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι αλήθειες του καθενός. Κάθε δύο Πέμπτες, ο Νίκος Σβέρκος παίρνει αφορμή από ένα βίντεο αναρτημένο στο ίντερνετ και καταθέτει τη δικιά του οπτική, αφού οι κόρες των ματιών συσταλούν και το μυαλό ηρεμήσει...
Οι άνθρωποι που δεν ντρέπονται είναι αξιοσέβαστοι, πόσο μάλλον τα σύνολα ανθρώπων. Προσοχή, δεν μιλάμε για τους αναιδείς που απλά επιδεικνύουν τον αναίσχυντο χαρακτήρα τους, αναδεικνύοντας την κενότητα της ύπαρξής τους. Αναφερόμαστε σε όσους δεν θεωρούν τις πηγές διαμόρφωσης της προσωπικότητάς τους ως κάτι το επαίσχυντο ή αισχρό. Και όσους βέβαια δεν θυσιάζουν την εικόνα τους στον βωμό της μόδας, του φαίνεσθαι και της ησυχίας της κοινωνικής γωνιάς.
Τούτα τα παλικάρια, τα οποία μέχρι πρότινος ήσαν παντελώς άγνωστα στον γράφοντα μέχρι να τους αποκαλύψει ένας συντοπίτης τους, συμπυκνώνουν στη μουσική τους και στον τρόπο που εκτελούν ένα παραδοσιακό τραγούδι (άγνωστης προέλευσης) την ομορφιά της ελληνικότητας. Την ομορφιά να κατάγεσαι από έναν τόπο, από μια κουκίδα του παγκόσμιου χάρτη, όπου οι συνθήκες οι χωροχρονικές ανακατεύτηκαν για να προσδώσουν το ιδιαίτερο άρωμα και το ιδιαίτερο χάρισμα.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Be happy , it's an order!


Roger Waters και Χρυσή Αυγή (καμμία σχέση) - ενα κείμενο του Γιάννη Αγγελάκα

Ο Ρότζερ Γουώτερς σ΄οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται σήμερα έκανε κάποτε αυτόν τον πλανήτη να γυρίζει ομορφότερα και μύησε εκατομμύρια νέους ανά την υφήλιο σε πρωτόγνωρα μουσικά τοπία και ακόμη φωτεινώτερες σκέψεις αντίθετα οι  απανταχού εθνικιστές, χρυσαυγίτες κτλ το μόνο που προσφέραν και επιμένουν να προσφέρουν σ' αυτόν τον πλανήτη είναι φρένο , σκοτάδι , φόβο και καταστροφή . Προτείνω το κάτωθι τετράστιχο για διεθνή ύμνο του εθνικισμού:

Κανείς δεν είναι αδελφός
Το μίσος μου είν' απ' όλα ιερότερο
Κι αν είναι να πνιγώ απ' το φώς
Το σκότος προτιμότερο